Over ons

Over Omnia – Amsterdam Uitgeverij

Omnia – Amsterdam Uitgeverij is in 1991 door Jan van Leent opgericht als een uitgeverij zonder winstoogmerk op het gebied van levensbeschouwing, filosofie, religie en literatuur.

De uitgeverij heeft als doelstelling: “Het uitdragen en verbeteren van discussies en visies op de raakvlakken tussen levensbeschouwing, filosofie, religie en literatuur. Door haar boeken en publicaties hoopt Omnia – Amsterdam Uitgeverij bij te dragen aan vrede, een betere wereld en geluk voor alles en iedereen”.

Het boekenfonds van Omnia – Amsterdam Uitgeverij kenmerkt zich door leesbare en kwalitatief hoogwaardige uitgaven, die een invulling geven aan de doelstelling van de uitgeverij. De titels zijn kosteloos in te zien en te downloaden.

Omnia – Amsterdam Uitgeverij brengt haar boeken uit in licentie onder Creative Commons met naamsvermelding, gelijk delen en zonder commercieel oogmerk. Hierdoor is de uitgeverij voor de uitgave van haar titels afhankelijk van de goedheid en de vrijgevigheid van de schrijvers die hun werk in licentie onder Creative Commons ter beschikking wensen te stellen.

Contactgegevens

Plattegrond centrum Amsterdam waar Omnia – Amsterdam Uitgeverij is gevestigdOmnia - Amsterdam Uitgeverij is gevestigd op:

Postbus 3993
1001 AT Amsterdam

Nederland

Tel.:         +31 (0) 6 384 00 190
Email:     contact@omnia-amsterdam.com
Website: www.omnia-amsterdam.nl